| 2.ModeRaTöR YarışMası | |
|
|
Sizce En iyi Kim. | 1.ZodoHackeD | | 8% | [ 1 ] | 2.Neşter52 | | 67% | [ 8 ] | 3.MeMoLy | | 8% | [ 1 ] | 4.matraxLeo | | 17% | [ 2 ] | 5.dDelete12 | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Neşter52
Mesaj Sayısı : 223 REP gücü : 421 Rep Puanı : 20 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 30 Favori Karakteriniz : Neşter52 Tek rakibim Kendimim
| Konu: 2.ModeRaTöR YarışMası Salı Ağus. 09, 2011 4:25 am | |
| 1.Moderatör Yarışması
Son tarih:3 gün sonra sone erecek
Ödül:
- Kazanan moderatörün yetkisi yükseltilecektir.
İyi Forumlar
Gerçekten emeğe göre veriN Oylarınızı. | |
|
| |
Neşter52
Mesaj Sayısı : 223 REP gücü : 421 Rep Puanı : 20 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 30 Favori Karakteriniz : Neşter52 Tek rakibim Kendimim
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Salı Ağus. 09, 2011 1:08 pm | |
| Oylarınızı Kullanın lütfen. | |
|
| |
Neşter52
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Çarş. Ağus. 10, 2011 10:55 am | |
| | |
|
| |
MeMoLy
Mesaj Sayısı : 44 REP gücü : 67 Rep Puanı : 9 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 29 Favori Karakteriniz : Özel Versiyon Pedro Gomes
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Cuma Ağus. 12, 2011 6:12 pm | |
| BUNLARI ADMİN YAPMASI GEREKİR BİDAHA BÖYLE ANKET YAPMASSAN SEVİNİRİM:) | |
|
| |
Neşter52
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Cuma Ağus. 12, 2011 7:15 pm | |
| Bende yaparsam sevinirim admin bişey yapca yok sıralamaya baksana Moderatör yapmicaksa bırakıcam Zaten böle bişey olurmu kendi forumumu Açarım bende. | |
|
| |
dDelete12
Mesaj Sayısı : 44 REP gücü : 62 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 31/07/11 Favori Karakteriniz : Anneler
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Paz Ağus. 14, 2011 9:38 pm | |
| moderator olunca nolcak ne yapcaksın daha farklı sıtelerden alıntımı ?
senın su anda yaptıgın dıger uyelere buyuk bır ayıpır ben sana solıyım
senın yaptıgın su ''alıntı yaparak moderator olmak ''
alıntı yaparak moderator olunmaz aslanım..
sımdı dıyceksınkı arastırıyorum uyelerın yararına olabıleceklerı koyuyorum..
bunu herkez yapabılır sen alıntı yaparak moderator olucaksan adminin dıger uyelere yaptıgı buyuk bı saygıksızlıktır..
nester52 moderator olucaksa herkez mod olmalı..
Ben, ben mod olcam yada bı baskası demıyorum modlukta gozum yok..
ben d.mod da olsam mod da olsam adminde olsam hazırladıgım hacklerı sıze sunarım..
moderatorluk ıle deneme moderatorluk arasında sadece 2 fark var..
mod olursan konu kılıtleyebıleceksın ve en onemlı fark ısmın mavı goruncek bu..
yanı sunu demek ıstıyorum nester52 alıntı yapıyor bunu hepımız bılıyoruz degıl mı ?
kendısıde soyluyor ..gerek pm olsun grek konu yorumlarında olsun...
dıger forumları sıteleı bı ınceleyın alıntı yaparak mod olan var mı ?
yok tabıkı ..
ADMIN SANA SESLENIYORUM NESTER52 MOD YAPARSAN SENIN DIGER RUTBESIZ UYELERE
(DENEME MODLARA) YAPABILECEGIN EN BUIYUK AYIPTIR ..herkez alıntı yapıp burada paylasabılır o yuzden bunları yazdım..
dDelete12 .....Annenize Selamlar... | |
|
| |
dDelete12
Mesaj Sayısı : 44 REP gücü : 62 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 31/07/11 Favori Karakteriniz : Anneler
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Paz Ağus. 14, 2011 9:42 pm | |
| Hami Koseoğlu bekle beni yawrum.. | |
|
| |
Neşter52
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Ptsi Ağus. 15, 2011 7:23 am | |
| Ağzın iyi laf yapıyor Bayada uğraşmışsın bunu yazmak için ama Senmi daha yararlısın foruma benmi sen daha sinirlerinw hakim olamıyorkenden nasıl mod olucaksın ?
Bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen Doğru bildini yap Kimseyi alıntı yapıyor diye Yapmıyor diye ayıramazsın O hileleri arkadaşlarımla birlikte hazırlıyoruz Onlar kendi forumlarında ben kendi forumumda Paylaşıyorum o hilelerin hepsinde beinmde bir katkım var eğer arkadaşlarım çıkarda hayır senin hakkın yok hile bize ait derlerse derimki
Gidin internet suçlarından Dava açsınLar
Önce onlar paylaştı diye Hile onların Olamaz Bende o forumda moderatördüm Sorunlar çıktı alındı Ama yine mod olucam orda paylaşılmasına izin verdim
Ben senin paylaştıklarını en az 10tane forumda gördüm 2-3kelime ekliyip paylaşmışsın alıntı olmadını idda ediyosun.
Neymiş kuzenininmiş Zaten herkez akraba deilmi Hz.Adem ile Hz.Havva nin çocukları deilmiyiz biz Mod olmak istemiyorsan d.modluguda bırak işine bak Ben paylaşmasam senmi paylaşıcaksın günde 10dk foruma girerek ne kazandıracaksın !
Neşter52 Fark Yaratır aklına soK | |
|
| |
Neşter52
| Konu: Geri: 2.ModeRaTöR YarışMası Ptsi Ağus. 15, 2011 7:30 am | |
| Buda sana Son Sözüm Çocuk Neşter52
Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin Beni Çekemeyen Halay çeksin | |
|
| |
| 2.ModeRaTöR YarışMası | |
|