| 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] | |
|
+6k!nq'z efecan580 evilsomebody1 dDelete12 BlackBerry Neşter52 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Neşter52
Mesaj Sayısı : 223 REP gücü : 421 Rep Puanı : 20 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 30 Favori Karakteriniz : Neşter52 Tek rakibim Kendimim
| Konu: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:21 pm | |
| Link: h t t p :/ / w w w . m u l ti up lo ad .com/AKB7MOD78R rarr pas: wolfteamfrm.com
İlk wolfteamı kurun 1-Wolfteam envanterhack kullananları mahkemeye vericek ondan dolayı Platinum Hide IP 3.0.8.8 Full kurup crackliyoruz ve açıyoruz. 2-Ban Enlelleme{Wolfteam'ın içine atılacak] klasörüne girip içindekileri wolfteama atıyoruz tümüne evet diyoruz. 3-Ultra aksiyon için (benim tercihim) müzik içindekileri winampla açıyoruz. 4-Bidaha benim tercihim wolfteam skinv2(v2 daha güzel ama siz bilirsiniz v1 de olur) içindeki img dosyasını wolfteamın içine atı tümüne evet diyoruzç 5-wolfteamı açıyoruz kamp seçme yarinde kalıp aşşağıya indiriyoruz ve İnjector klasöründeki kerneli açıyoruz 6-Bildiğiniz gibi 12 temmuz 2011 salı günü full trainer engellendi ama 2.ci çıkti hackler klasönde bulunan FullTrainerWT.vmp.dll ve FullTrainerWT.vmp2.dll aynıdır ben sorun olur felan diye yedekledim ve istediğimiz hileyi inject yapıyoruz 7-!!AysaN!! hack yani uber hacki bir oyuna giriyoruz başlatıyoruz ve öyle açıyoruz yoksa donar 8-Donmaya çözüm üsste yazdım ama öyle yapınca her odaya girdiğimizde açmamız gerekiyor bundan kurtulmak içim oyun ayarlarında grafiği yüksek diyorsunuz parlaklık efekti seciyorsunuz ve çözünürlüğü 1280x1024 yapıyorsunuz 8-2. oyun için yyani donmaması için bilgisayar çözünürlüğününde 1280x1024 olması gerkir ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hangi dll ne işe yarar? !!AysaN!!.dll= Uber hack(wolflite) Unlimited ammo & nade.dll=Sınırsız cephane (mermi bomba falan) WT.dll=Wallhack Inventary.dll=4 silah envanter hack full gold FullTrainerWT.vmp.dll= seçmeli envanter hacktır. Wt+Aimpoit=hem wall hemde sniper hilesidir(nişan almadan atış yapabilirsiniz ubertr=uber hackın Türkçesi AimPoint Aimpoint Kanas ve pompalı namlusunu küçültür (+) yapar yani. UnutuluR=Kodlu Envater Hileyi oyun esnasında veya oyundan önce açabilirsiniz.
Hilede basit ayarlar vardır.Start demenizle başlar.Alttaki çubuktan büyüklük veya kordinatı ayarlayabilirsi Tıklayıp açabilirsiniz sadece sniper hilesidir(nişan almadan atış yapabilirsiniz) _______________________________________________________________________________________________________________________ Yardimcı olabildiysem ne mutlu bana upload bana aittir saygılarımla Neşter52 . XP de sorunsuz çalışmaktradır. | |
|
| |
BlackBerry
Mesaj Sayısı : 22 REP gücü : 23 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/08/11 Favori Karakteriniz : Hayalet Kurt 2
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:23 pm | |
| IP gizlemek fazla işe yaramaz aslında ama nerden duydun sen mahkemeye vereceğini ? Öyle bir olay varsa hiçbir halt kullanmam ben | |
|
| |
dDelete12
Mesaj Sayısı : 44 REP gücü : 62 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 31/07/11 Favori Karakteriniz : Anneler
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:27 pm | |
| oyle olay yok bence ya nerden bulacaklar wall hacki denıycem sadece o ısıme yarar envanter var | |
|
| |
dDelete12
Mesaj Sayısı : 44 REP gücü : 62 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 31/07/11 Favori Karakteriniz : Anneler
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:28 pm | |
| bısey sorcam denedınmı bunu ? calısıyormu | |
|
| |
Neşter52
Mesaj Sayısı : 223 REP gücü : 421 Rep Puanı : 20 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 30 Favori Karakteriniz : Neşter52 Tek rakibim Kendimim
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:31 pm | |
| İşletim sistemim win7 64bit Xpde çalışıyor sadece | |
|
| |
BlackBerry
Mesaj Sayısı : 22 REP gücü : 23 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/08/11 Favori Karakteriniz : Hayalet Kurt 2
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:31 pm | |
| Bence baş edemez o kadar üyeyle Hem mahkemeye vermesi için belirli bir sebep olması lazım. Server Hackleme, Hesap Çalma, Bedava JP açığı bulma falan gibi değerli bir şey olması lazım bence mahkeme için. Ayrıca daha büyük bir boyut bulamadın mı ? 20 MB nedir ya | |
|
| |
Neşter52
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:34 pm | |
| Kardeşm zaten envanter hack serveri hacklıyor Yolladı virüsler oyuna zarar veriyor. | |
|
| |
BlackBerry
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:35 pm | |
| O zaman sadece Envanter hack öyle ?
Edit: Şunuda belirteyim, .dll'leri tarattım ve WT.dll ve WT+aimpoint.dll virüs çıktı diğerlerini temiz gösterdi. Bilginiz olsun. | |
|
| |
evilsomebody1
Mesaj Sayısı : 7 REP gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 28 Favori Karakteriniz : istanbul
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:43 pm | |
| beyler neştere inanmayn hack kullananlar en az diyorm bakn en az 5 bin kişi vardı peki wolfteam nası vercek bunları mahkemeye bunlarn yarısı çocuk wolfteam hack programı koymuş ama o yetmiyo bakn bn mt2 çin pwp vardı.ona ölebi hack programı koydmki kmse hile yapamıyo buna başka kişilerede önerdm ve onlarnda sonucu gördü yani korkmayn arkadaşlar hiç bişey olmaz okudğunuz içn tşkrler. saygıalr | |
|
| |
BlackBerry
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:44 pm | |
| Bende yukarda onu belirttim uğraşamaz fazla kişiyle. Joygame'den para çalması falan lazım.
Edit: Ayrıca Ban Engelleme diye bir klasör yok. Lütfen konularınızı dikkatli bir inceleme yaparak açın. | |
|
| |
efecan580
Mesaj Sayısı : 1 REP gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/11
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 3:48 pm | |
| İnş çalışırrrrçalışırsa +repp | |
|
| |
k!nq'z
Mesaj Sayısı : 1 REP gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/11 Favori Karakteriniz : Reinhard
| |
| |
ZodoHackeD
Mesaj Sayısı : 28 REP gücü : 39 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/07/11
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Ptsi Ağus. 01, 2011 8:14 pm | |
| Konu kilit çöpp Denendi Çalışmıyor wolfteamfrm dan aldıkların la burda dolanma. | |
|
| |
Neşter52
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Salı Ağus. 02, 2011 9:21 am | |
| Joygame Kullananlarla diel Paylaşan kişilerle Uğraşıyor | |
|
| |
mnykanil19
Mesaj Sayısı : 1 REP gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/11 Favori Karakteriniz : Mnykanil19
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Salı Ağus. 02, 2011 10:17 am | |
| Kardesim Ban engelleme klosürü yok | |
|
| |
ZodoHackeD
Mesaj Sayısı : 28 REP gücü : 39 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/07/11
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Salı Ağus. 02, 2011 11:36 am | |
| Çalışmıyor. Ban yersiniz. | |
|
| |
amg26
Mesaj Sayısı : 1 REP gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/11 Favori Karakteriniz : Pedro Gomes
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Salı Ağus. 02, 2011 9:07 pm | |
| neşter wolfteamfrm den calp buraya getiriyon ayıp ln
| |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 17 REP gücü : 10047 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 31/07/11 Favori Karakteriniz : Özel versiyon Pedro Gomes
| Konu: Geri: 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] Salı Ağus. 02, 2011 9:11 pm | |
| | |
|
| |
| 1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D] | |
|