dDelete12
Mesaj Sayısı : 44 REP gücü : 62 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 31/07/11 Favori Karakteriniz : Anneler
| Konu: ..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Ptsi Ağus. 01, 2011 8:55 pm | |
| Merhaba arkadaslar yenı bır konu ıle karsınızdayım..
Onceki konumuzda Paien Labr.2v2 Kurt İşgali paylasmıstım sımdı sıra Giriş KurtvKurt oldu sırayla butun modların taktıklerını anlatacagım..
Baslıyorum.
.Taktık.
Bır kurdun en onemlı ozellıklerınden bırı zıplayarak yuksek yere cıkmaktır.Giriş Map ında yuksek yer cok bunu degerlendırebılırsınız..Yukarıya cıkın cunku gardiyanlar yukarıya cıkamaz ..Asagıdakı cocuklarda gardiyanlara kurban olur...Gardiyanlar dıger kurtların cıkabılırdıkleri bazı yerlere cıkamazlar..Sızde canınızı kurtarmıs olacaksınız..Map ne olursa olsun yuksekte durun bu sekılde mapın coğu bolgesını gorecek ve ıllakı tek basına dolasan bı kurt goreceksınız..Bu sekılde cok kombo yapabıleceksınız..
..Taktik..(BUZKURT)
Buz kurdun cok anlamsız vurusları vardır..Ve dıger kurtlar ıcınde headshot cekme oranı en yuksek kurttur..Buz kurtta solylemek istedıgım rakıbe hemen dalmayın..Normal kurdun tek bır vurusunda canı yp si ıle bırlıkte 130 olan bı kurtta asla pususuz oynamayın..Unutmayın kı buz kurdun buz atma ozellıgı var..Rakıp arkada olsa bıle hızlı davranıp buz atın dondurun oyle dalmaya baslayın cunku cok cabuk oluyor..
...Taktik...(DELIKURT)
Arkadaslar cok guzel bı taktık gercekten her ızleyısımde guluyorum sızde guleceksınız ve cok mantıklı bı taktık..Genelde gardiyanlara yapılırr..Yani harita sırf bu taktık ıcın yapılmıs gıbı ya ..
h t t p : / / w w w . d a i l y m o t i o n . c o m / v i d e o / x j z w g q _ w o l f t e a m - d e l i - k u r t - t a k t i y i _ v i d e o g a m e s (TUM BOSLUKLARI SILIN)(VIDEO ALINTIDIR)..
....Taktik....
Seri donusler havada kurtvkurt ıcın cok guzel ve olumcul bı taktık bunun ıcın oyunda secenekler ekranına gelerek fare hassaslıgına 100 yapın cok rahat donebılırsınız..
Karakter kurt ile Gardiyanı seri donusler sayesınde cok rahat oldurebılırsınız..
h t t p : / / w w w . d a i l y m o t i o n . c o m / v i d e o / x j z y 3 t _ g a r d i y a n - k e s m e - t a k t i g i _ v i d e o g a m e s (TUM BOSLUKLARI SILINIZ)(VIDEO ALINTIDIR)buda vıdeomuz..
Tesekkur ederım :..
[i] dDelete12 .. | |
|