Wolfteam Güncel HACK
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. S6sppz
Wolfteam Güncel HACK
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. S6sppz
Wolfteam Güncel HACK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wolfteam Güncel HACK

Her Türlü Wolfteam Güncel HACK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En aktif konular
## KODLU ENVANTER HACK ## (01.08.2011)
**SPEED HACK**
***SEÇMELİ ENVANTER HACK (Çift Slotlu) **
01/08/2011 Envanter Hack (DENENMİŞTİR )
karakter hack
**KISAYOLLU ENVANTER HACK**
WoLfteam Uber Hack [MeMoLy]
Wall Hack/-/Envanter Hack /-/ Sınırsız Cephane (-_-)...31/07/2011...
peed + Wall + Slotlu Envarter + Lag Hack + Uber Hack...Neşter52 Buldum Getirdim.
1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D]
En bakılan konular
## KODLU ENVANTER HACK ## (01.08.2011)
**SPEED HACK**
***SEÇMELİ ENVANTER HACK (Çift Slotlu) **
Windows 7 <> 32 Bit <> 64 Bit <> Envanter Hack <> Atma Sorunu Yok.(No Injector.)
karakter hack
Wolfteam Orjinal dosyalar
Wolfteam Patch Yüklenmiyor Mu ?
**KISAYOLLU ENVANTER HACK**
01/08/2011 Envanter Hack (DENENMİŞTİR )
WoLfTeam PRO OLMA TaktikLeri [MeMoLy]
Facebook Sayfamız
En son konular
» WolfTeam Uber Ve Speed HacKk
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 10:05 pm tarafından ewdehayaletvar

» karakter hack
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 9:55 pm tarafından ewdehayaletvar

» WoLfteam Uber Hack [MeMoLy]
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 9:54 pm tarafından ewdehayaletvar

» **KISAYOLLU ENVANTER HACK**
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePtsi Eyl. 05, 2011 2:38 pm tarafından katliam3232

» peed + Wall + Slotlu Envarter + Lag Hack + Uber Hack...Neşter52 Buldum Getirdim.
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePaz Eyl. 04, 2011 5:57 pm tarafından mastershout

» Yeşil Wall Hack / Envanter / Sınırsız Mermi Admin Götün skm senin orspu cocu
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimeCuma Ağus. 26, 2011 5:28 pm tarafından çetin demirbüen

» Artık Birinin Moderatör olma Zamanı Gelmedimi? Herkez baksın..
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePaz Ağus. 21, 2011 7:32 am tarafından dj qarizma 003

» ***SEÇMELİ ENVANTER HACK (Çift Slotlu) **
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimeC.tesi Ağus. 20, 2011 10:33 am tarafından çetin demirbüen

» VİDEO ÇEKME PROGRAMI SİZLER İÇİN Neşter52
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePerş. Ağus. 18, 2011 6:55 pm tarafından çetin demirbüen

» Artık Birinin Moderatör olma Zamanı Gelmedimi? Herkez baksın..
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePerş. Ağus. 18, 2011 6:49 pm tarafından çetin demirbüen

En iyi yollayıcılar
Neşter52
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Vote_lcap..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Voting_bar..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Vote_rcap 
çetin demirbüen
..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Vote_lcap..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Voting_bar..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Vote_rcap 
MeMoLy
dDelete12
ZodoHackeD
BlackBerry
darbesiz
Emrecan
Admin
QaRizMaa

..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri..

YazarMesaj
dDelete12

dDelete12

REP gücü : 62
Rep Puanı : 1
Favori Karakteriniz : Anneler

..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Empty
MesajKonu: ..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri..   ..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri.. Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 8:55 pm

Merhaba arkadaslar yenı bır konu ıle karsınızdayım..

Onceki konumuzda Paien Labr.2v2 Kurt İşgali paylasmıstım sımdı sıra Giriş KurtvKurt oldu sırayla butun modların taktıklerını anlatacagım..

Baslıyorum.

.Taktık.

Bır kurdun en onemlı ozellıklerınden bırı zıplayarak yuksek yere cıkmaktır.Giriş Map ında yuksek yer cok bunu degerlendırebılırsınız..Yukarıya cıkın cunku gardiyanlar yukarıya cıkamaz ..Asagıdakı cocuklarda gardiyanlara kurban olur...Gardiyanlar dıger kurtların cıkabılırdıkleri bazı yerlere cıkamazlar..Sızde canınızı kurtarmıs olacaksınız..Map ne olursa olsun yuksekte durun bu sekılde mapın coğu bolgesını gorecek ve ıllakı tek basına dolasan bı kurt goreceksınız..Bu sekılde cok kombo yapabıleceksınız..

..Taktik..(BUZKURT)

Buz kurdun cok anlamsız vurusları vardır..Ve dıger kurtlar ıcınde headshot cekme oranı en yuksek kurttur..Buz kurtta solylemek istedıgım rakıbe hemen dalmayın..Normal kurdun tek bır vurusunda canı yp si ıle bırlıkte 130 olan bı kurtta asla pususuz oynamayın..Unutmayın kı buz kurdun buz atma ozellıgı var..Rakıp arkada olsa bıle hızlı davranıp buz atın dondurun oyle dalmaya baslayın cunku cok cabuk oluyor..

...Taktik...(DELIKURT)

Arkadaslar cok guzel bı taktık gercekten her ızleyısımde guluyorum sızde guleceksınız ve cok mantıklı bı taktık..Genelde gardiyanlara yapılırr..Yani harita sırf bu taktık ıcın yapılmıs gıbı ya Very Happy..

h t t p : / / w w w . d a i l y m o t i o n . c o m / v i d e o / x j z w g q _ w o l f t e a m - d e l i - k u r t - t a k t i y i _ v i d e o g a m e s (TUM BOSLUKLARI SILIN)(VIDEO ALINTIDIR)..

....Taktik....

Seri donusler havada kurtvkurt ıcın cok guzel ve olumcul bı taktık bunun ıcın oyunda secenekler ekranına gelerek fare hassaslıgına 100 yapın cok rahat donebılırsınız..

Karakter kurt ile Gardiyanı seri donusler sayesınde cok rahat oldurebılırsınız..

h t t p : / / w w w . d a i l y m o t i o n . c o m / v i d e o / x j z y 3 t _ g a r d i y a n - k e s m e - t a k t i g i _ v i d e o g a m e s (TUM BOSLUKLARI SILINIZ)(VIDEO ALINTIDIR)buda vıdeomuz..

Tesekkur ederım :..

[i]

dDelete12 ..

..Giriş Kurt vs Kurt Taktikleri..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» WoLfTeam PRO OLMA TaktikLeri [MeMoLy]
» Kurt İşgali Taktik ve Beceriler..
» Uber Hack v2 - Kurt Avı Modu - Tek Atma Ayarı Neşter52