Wolfteam Güncel HACK
Wolfteam Lag yapma programı S6sppz
Wolfteam Güncel HACK
Wolfteam Lag yapma programı S6sppz
Wolfteam Güncel HACK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wolfteam Güncel HACK

Her Türlü Wolfteam Güncel HACK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En aktif konular
## KODLU ENVANTER HACK ## (01.08.2011)
**SPEED HACK**
***SEÇMELİ ENVANTER HACK (Çift Slotlu) **
01/08/2011 Envanter Hack (DENENMİŞTİR )
karakter hack
**KISAYOLLU ENVANTER HACK**
WoLfteam Uber Hack [MeMoLy]
Wall Hack/-/Envanter Hack /-/ Sınırsız Cephane (-_-)...31/07/2011...
peed + Wall + Slotlu Envarter + Lag Hack + Uber Hack...Neşter52 Buldum Getirdim.
1 Ağustos Pazartesi Ultra Pack[Hacklar içerde Kodlu Envanter Dahil :D]
En bakılan konular
## KODLU ENVANTER HACK ## (01.08.2011)
**SPEED HACK**
***SEÇMELİ ENVANTER HACK (Çift Slotlu) **
Windows 7 <> 32 Bit <> 64 Bit <> Envanter Hack <> Atma Sorunu Yok.(No Injector.)
karakter hack
Wolfteam Orjinal dosyalar
Wolfteam Patch Yüklenmiyor Mu ?
**KISAYOLLU ENVANTER HACK**
01/08/2011 Envanter Hack (DENENMİŞTİR )
WoLfTeam PRO OLMA TaktikLeri [MeMoLy]
Facebook Sayfamız
En son konular
» WolfTeam Uber Ve Speed HacKk
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 10:05 pm tarafından ewdehayaletvar

» karakter hack
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 9:55 pm tarafından ewdehayaletvar

» WoLfteam Uber Hack [MeMoLy]
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 9:54 pm tarafından ewdehayaletvar

» **KISAYOLLU ENVANTER HACK**
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePtsi Eyl. 05, 2011 2:38 pm tarafından katliam3232

» peed + Wall + Slotlu Envarter + Lag Hack + Uber Hack...Neşter52 Buldum Getirdim.
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePaz Eyl. 04, 2011 5:57 pm tarafından mastershout

» Yeşil Wall Hack / Envanter / Sınırsız Mermi Admin Götün skm senin orspu cocu
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimeCuma Ağus. 26, 2011 5:28 pm tarafından çetin demirbüen

» Artık Birinin Moderatör olma Zamanı Gelmedimi? Herkez baksın..
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePaz Ağus. 21, 2011 7:32 am tarafından dj qarizma 003

» ***SEÇMELİ ENVANTER HACK (Çift Slotlu) **
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimeC.tesi Ağus. 20, 2011 10:33 am tarafından çetin demirbüen

» VİDEO ÇEKME PROGRAMI SİZLER İÇİN Neşter52
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePerş. Ağus. 18, 2011 6:55 pm tarafından çetin demirbüen

» Artık Birinin Moderatör olma Zamanı Gelmedimi? Herkez baksın..
Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePerş. Ağus. 18, 2011 6:49 pm tarafından çetin demirbüen

En iyi yollayıcılar
Neşter52
Wolfteam Lag yapma programı Vote_lcapWolfteam Lag yapma programı Voting_barWolfteam Lag yapma programı Vote_rcap 
çetin demirbüen
Wolfteam Lag yapma programı Vote_lcapWolfteam Lag yapma programı Voting_barWolfteam Lag yapma programı Vote_rcap 
MeMoLy
dDelete12
ZodoHackeD
BlackBerry
darbesiz
Emrecan
Admin
QaRizMaa

Wolfteam Lag yapma programı

YazarMesaj
Neşter52

Neşter52

REP gücü : 421
Rep Puanı : 20
Favori Karakteriniz : Neşter52 Tek rakibim Kendimim

Wolfteam Lag yapma programı Empty
MesajKonu: Wolfteam Lag yapma programı   Wolfteam Lag yapma programı Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 2:20 pm

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere otomatik lag olma programını vereceğim.Bu sayede hiç uğraşmadan pinginizi fulleyeceksiniz.İnternette hiçbir yerde bulamayacağınıza garanti verebilirim.Çünkü programı kendim yaptım.Bat programıyla ping atıyorum.

Hangi Oyunlarda İşe Yarar?

Her oyunda işe yarar.Warrock,wolfteam,pointblank,counter strike.Bu tarz oyunların hepsinde işe yarar bu program.

Program Ne İşe Yarar ?

Bu program sayesinde hiç bir siteye dosya upload etmek yada dowload etmek zorunda kalmadan direkt lag olacaksınız.Ayrıca en kaliteli lag oranına ulaşacaksanız.Lag oranınızı fulleyeceksiniz yani.Pinginiz 999 olacak

Programın Çalışma Mantığı Ne ?

Programın çalışma mantığı çok basit.Program bir bağlantıya ping atıyor.Ping sayesinde bildiğiniz üzere sürekli veri gidiyor.Veri aktarımı yaptığınızda oynadığınız oyunun veri göndermesi yavaşlıyor.Bu yüzdende mesela siz adamın dibindeyseniz adam sizi 100 metre uzakta görüyor.

Lagın Size Yararı Nedir ?

Dediğim gibi siz aslında adamın dibindeyken adam sizi 100-200 metre uzakta görecek.Bu sayede önünüze geleni deşeceksiniz.Ayrıva pacht geldi,gelmedi derdide yok.Her pachte çalışır.

Programı Nasıl Yaptın ?

Bat kodlarını kullanarak yaptım.Sürekli ping atıyor buda sizin veri aktarımınızı yavaşlatıyor.Veri aktarımızın yavaşlayınca otomatikmen lag oluyorsunuz.

Virüs Varmıdır ?

Arkadaşlar program bizzat benim elimden çıktığı için virüs olma ihtimali asla yoktur.Bazı antivirüsler spam olarak algılayabilir.Ancak oda ping gönderdiğinden dolayıdır.Yani içiniz rahat olsun.

Sen Kullandınmı ?

Evet kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.Hele hele warrockda çok işinize yarıyor .

Nasıl Açacağım ?

Arkadaşlar rarın içinde birçok beni oku dosyası var.Onları okumanıza gerek yok dosyanın boyutunu arttırmak için yaptık.Neden arttırdınız derseniz uzun hikaye boşverin Sadece rar dosyasının içinden LagYapmaProgramı.bat’ı çıkarmanız yeterlidir.Dişli iconu var üstünde.

İndirme Linki:

Kısa Link : ht t p: / / ud i c.co/171O

Direkt Link : h t t p:/ / w ww .u pl oad i c.com/wm0u788a4bbu

Virüs Total: h tt p: / / w w w. viru sto t al.com/file-scan/repo...1311809327

Virüs Jotti : h tt p: / / vi r u ssca n.jo tt i.org/en/scanresult...f2c52448d3

Resimler:

Gördüğünüz Gibi Ping Atıyor:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://www.facebook.com/LordQuarizma

Wolfteam Lag yapma programı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» VİDEO ÇEKME PROGRAMI SİZLER İÇİN Neşter52
»  VirüsTotaL Oto Dosya Gönderme Proğramı Artık Siteye Girmeye gerek yok :)
» Wolfteam PR0 Snip3r
» WIS Wolfteam WIP Hack
» WOLFTEAM BLoodyFamiLy KLANI