Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere otomatik lag olma programını vereceğim.Bu sayede hiç uğraşmadan pinginizi fulleyeceksiniz.İnternette hiçbir yerde bulamayacağınıza garanti verebilirim.Çünkü programı kendim yaptım.Bat programıyla ping atıyorum.
Hangi Oyunlarda İşe Yarar?
Her oyunda işe yarar.Warrock,wolfteam,pointblank,counter strike.Bu tarz oyunların hepsinde işe yarar bu program.
Program Ne İşe Yarar ?
Bu program sayesinde hiç bir siteye dosya upload etmek yada dowload etmek zorunda kalmadan direkt lag olacaksınız.Ayrıca en kaliteli lag oranına ulaşacaksanız.Lag oranınızı fulleyeceksiniz yani.Pinginiz 999 olacak
Programın Çalışma Mantığı Ne ?
Programın çalışma mantığı çok basit.Program bir bağlantıya ping atıyor.Ping sayesinde bildiğiniz üzere sürekli veri gidiyor.Veri aktarımı yaptığınızda oynadığınız oyunun veri göndermesi yavaşlıyor.Bu yüzdende mesela siz adamın dibindeyseniz adam sizi 100 metre uzakta görüyor.
Lagın Size Yararı Nedir ?
Dediğim gibi siz aslında adamın dibindeyken adam sizi 100-200 metre uzakta görecek.Bu sayede önünüze geleni deşeceksiniz.Ayrıva pacht geldi,gelmedi derdide yok.Her pachte çalışır.
Programı Nasıl Yaptın ?
Bat kodlarını kullanarak yaptım.Sürekli ping atıyor buda sizin veri aktarımınızı yavaşlatıyor.Veri aktarımızın yavaşlayınca otomatikmen lag oluyorsunuz.
Virüs Varmıdır ?
Arkadaşlar program bizzat benim elimden çıktığı için virüs olma ihtimali asla yoktur.Bazı antivirüsler spam olarak algılayabilir.Ancak oda ping gönderdiğinden dolayıdır.Yani içiniz rahat olsun.
Sen Kullandınmı ?
Evet kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.Hele hele warrockda çok işinize yarıyor .
Nasıl Açacağım ?
Arkadaşlar rarın içinde birçok beni oku dosyası var.Onları okumanıza gerek yok dosyanın boyutunu arttırmak için yaptık.Neden arttırdınız derseniz uzun hikaye boşverin Sadece rar dosyasının içinden LagYapmaProgramı.bat’ı çıkarmanız yeterlidir.Dişli iconu var üstünde.
İndirme Linki:
Kısa Link : ht t p: / / ud i c.co/171O
Direkt Link : h t t p:/ / w ww .u pl oad i c.com/wm0u788a4bbu
Virüs Total: h tt p: / / w w w. viru sto t al.com/file-scan/repo...1311809327
Virüs Jotti : h tt p: / / vi r u ssca n.jo tt i.org/en/scanresult...f2c52448d3
Resimler:
Gördüğünüz Gibi Ping Atıyor:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]